Xevi Pujol, nou director esportiu del Baxi Manresa: “No podem prometre títols, però sí molt treball i coherència en les decisions”

198

Xavier Pujol ha expressat les seves primeres paraules com a nou director esportiu del Baxi Manresa. Tot plegat s’ha produït una roda de premsa virtual en la qual també hi ha participat el president del club, Josep Sáez. Després de gairebé una dècada com a tècnic assistent, Pujol agafa el relleu de Roman Montañez com a màxim responsable tècnic de l’entitat.

En les seves primeres paraules després de conèixer la notícia, Pujol ha mostrat el seu agraïment per la confiança del president i la junta, així com la satisfacció de seguir treballant al club de casa seva. Així serà el treball de Xevi Pujol, al capdavant de la direcció esportiva del club.

Xevi Pujol, director esportiu del Baxi Manresa

Pujol ja ha assegurat que no seguirà com a tècnic assistent de Pedro Martínez a la banqueta manresana. De fet, per ell aquesta decisió ha estat un dilema, per bé que sempre s’havia imaginat com a entrenador assistent.

Xevi Pujol, director esportiu del Baxi Manresa

Com a director esportiu, Pujol s’imagina treballant des de la humilitat, prioritzant el que necessita l’equip i el club en cada moment. La seva primera tasca serà ordenar les peces de dins el club i treballar a buscar jugadors que vulguin venir i créixer al Baxi Manresa.

Preguntat si per l’actual crisi del coronavirus se li afegeix una pressió extra, que ja de per si és elevada en el càrrec a un club com el Manresa, Pujol assegura que ja estan acostumats a treballar així.

Xevi Pujol, director esportiu del Baxi Manresa

Una roda de premsa en la qual també ha hagut de respondre les primeres preguntes pel que fa a la confecció de la plantilla per l’any vinent. Pujol ha assegurat la continuïtat del base Dani Pérez, amb qui han arribat a un acord verbal perquè no escolti ofertes d’altres clubs. A més, també ha explicat que estan treballant perquè Pedro Martínez segueixi al capdavant de la banqueta i que les sensacions, en aquest sentit, són positives.

Un projecte “per anys”

En aquesta roda de premsa també ha intervingut, com dèiem, el president del Baxi Manresa, Josep Sáez. En aquest sentit, Sáez ha expressat la vàlua professional del Xevi Pujol, un home de club, que viu pel bàsquet Manresa i que coneix molt bé el que el club necessita. La seva implicació en aquests darrers anys i la seva feina han portat a que sigui la “persona idònia” per a desenvolupar aquest càrrec. Ho explica el mateix president.

Josep Sáez, president del Baxi Manresa

Pel que fa al tema de la pressió, Sáez ha reiterat que al club sempre treballen amb això. També ha manifestat que el futur és incert i més amb aquesta situació actual, però també assegura que han d’aïllar-se i treballar per tenir un equip competitiu.

Finalment, i a la pregunta de si Xevi Pujol agafa el càrrec amb la idea d’un projecte per anys, Sáez ha confirmat que no estarà només una temporada i que es tracta d’una aposta de futur.

Josep Sáez, president del Baxi Manresa