Xavier Codina ja és nou alcalde

Xavier Codina ja està al comandament de l’ajuntament de Santpedor. Des de la investidura de dissabte passat els republicans s’han ficat mans a la feina per començar a treballar amb normalitat i desplegar el seu programa electoral. Així, dimecres ja van fer la primera junta de govern. El nou alcalde va concedir la seva primera entrevista des de la investidura a Ràdio Sanpedor i va desgranar alguns dels punts forts de la legislatura que comença.

Codina va afirmar que dues de les àrees on volen posar el focus són “cultura i urbanisme, que hi ha molta feina a feina a fer”. El nou alcalde es va mostrar il·il·lusionat i amb ganes de correspondre a tots aquells que el van votar i als que no. De fet, va subratllar que tot i la majoria absoluta “des del primer dia vaig estendre la mà tant a la Fina Rodríguez de Progrés Municipal com a Xavier Claus de Convergència i Unió. La nostra intenció és governar des del consens”.

Codina, que governa amb majoria absoluta, està convençut de poder aportar continuïtat als mandats de Laura Vilagrà. Per fer-ho, confia plenament amb els set regidors que l’acompanyen, dels quals només un, l’Agustí Comas, havia exercit abans com a regidor.