Xavier Codina obre els braços a l’oposició per governar des del consens

342
Xavier Codina ja és nou alcalde

Xavier Codina ja està al comandament de l’ajuntament de Santpedor. Des de la investidura de dissabte passat els republicans s’han ficat mans a la feina per començar a treballar amb normalitat i desplegar el seu programa electoral. Així, dimecres ja van fer la primera junta de govern. El nou alcalde va concedir la seva primera entrevista des de la investidura a Ràdio Sanpedor i va desgranar alguns dels punts forts de la legislatura que comença.

Codina va afirmar que dues de les àrees on volen posar el focus són “cultura i urbanisme, que hi ha molta feina a feina a fer”. El nou alcalde es va mostrar il·il·lusionat i amb ganes de correspondre a tots aquells que el van votar i als que no. De fet, va subratllar que tot i la majoria absoluta “des del primer dia vaig estendre la mà tant a la Fina Rodríguez de Progrés Municipal com a Xavier Claus de Convergència i Unió. La nostra intenció és governar des del consens”.

Codina, que governa amb majoria absoluta, està convençut de poder aportar continuïtat als mandats de Laura Vilagrà. Per fer-ho, confia plenament amb els set regidors que l’acompanyen, dels quals només un, l’Agustí Comas, havia exercit abans com a regidor.