Xavier Codina estén la mà a la resta de forces en la constitució del nou govern de Santpedor amb JxS

187
Els 13 nous regidors de l'Ajuntament de Santpedor per la legislatura 2015-2019
Els 13 nous regidors de l'Ajuntament de Santpedor per la legislatura 2015-2019

Esquerra Republicana constitueix govern a Santpedor amb JxS, i Antoni Puiggròs de 2n tinent d’alcalde

La constitució de l’Ajuntament a Santpedor ha consolidat el pacte que ahir ja van anunciar Esquerra Republicana i Junts per Santpedor per governar els propers quatre anys. En una capella de Sant Andreu plena a vessar, Xavier Codina va ser proclamat alcalde per segon mandat consecutiu.

Un mandat que podrà governar amb majoria gràcies al pacte amb Junts per Santpedor, amb qui sumaran un total de 8 regidors (i un 60% dels vots). En el seu parlament, Codina ha assegurat que tots dos partits faran un govern fort per tirar endavant un bon projecte pel poble, i ha estès la mà a la resta de forces per “arribar a consensos”. Antoni Puiggròs, portaveu de Junts per Santpedor i des d’avui 2n tinent d’alcalde, també ha ressaltat el valor de l’acord i ha subratllat que els permetrà tirar endavant propostes que des del seu grup porten temps reivindicant.

Per altra banda, tots els portaveus de la oposició han destacat la seva voluntat de fer una oposició crítica i amatent però constructiva, que permeti tirar endavant bones polítiques pel poble.