Portem uns matins amb força boira i núvols baixos a causa de l’alt nivell d’humitat. Tal com ha passat els darrers dies els núvols s’esvairan entre mig matí i migdia, amb més sol a la tarda i amb temperatures màximes d’entre 24 i 26 ºC.

De cara a demà esperem un canvi de temps. De bon matí els núvols faran acte de presència, núvols alts i mitjos que s’aniran espessint amb el pas de les hores, sense pluja, i amb unes temperatures a primera hora de la tarda entre els 20 i els 22 ºC. A última hora de la tarda i al vespre els xàfecs es faran extensos cap al Prepirineu i sembla que podrien viatjar cap a la Catalunya central. Algun xàfec pot caure amb moderada força al vespre a la comarca i de cara a la nit i matinada pot quedar algun plugim residual. Per diumenge esperem un dia força ennuvolat i amb temperatures al migdia una mica més baixes, d’entre 17 i 19 ºC. No es descarta algun petit plugim molt dèbil.

Foto: Núvol de tempesta acostant-se aquest dilluns al Serrat de Castellnou. Demà al vespre es pot repetir algun xàfec moderat