Xàfecs a primera hora de la tarda. Cap de setmana tranquil i amb temperatures amunt

173

Avui ens hem llevat amb un cel força ennuvolat i amb unes temperatures mínimes clarament més altes que dies enrere a causa d’aquests mateixos núvols. Esperem un dia força ennuvolat i amb temperatures al migdia més baixes que ahir, amb unes màximes que es mouran entre els 20 i els 22ºC en general. Els xàfecs que en aquests moments estan caient a Aragó tenen tendència a desplaçar-se d’oest a est i a primera hora de la tarda esperem que puguin afectar-nos, algun d’ells puntualment intensos però de curta durada. El temps millorarà clarament de cara al vespre.

El cap de setmana l’esperem tranquil, coincidint amb la Fira de Sant Miquel de Santpedor. Demà dissabte els núvols prims poden enterbolir el cel fins a migdia, però a partir de llavors el sol lluirà amb ganes i les temperatures màximes es mouran entre els 24 i els 26ºC. Diumenge de nou tindrem alguns núvols mitgencs i prims però en conjunt el sol predominarà, amb més fresca al matí (mínimes de 11 a 13ºC) i amb unes temperatures màximes amb tendència a pujar, situant-se entre els 26 i els 28ºC.

Foto: La plaça de l’ajuntament de Santpedor en primer terme amb núvols prims de tipus cirrus al cel. El cel ennuvolat d’avui i els possibles xàfecs deixaran pas a un cap de setmana més tranquil.