Voluntaris de Sant Vicenç entreguen 300 mascaretes a l’alumnat

143
Mascaretes fetes per voluntaris de Sant Vicenç per l'alumnat del poble. - Foto: Aj. de SVC
Mascaretes fetes per voluntaris de Sant Vicenç per l'alumnat del poble. - Foto: Aj. de SVC

En concret, el material va destinat als nens i nenes del primer cicle d’Educació Primària de les tres escoles del municipi, que són l’Escola Sant Vicenç, el FEDAC i l’escola Puigsoler. Les mascaretes, amb diferents dissenys i separades individualment, es repartiran entre l’alumnat el més aviat possible. 

Durant el mes de setembre, el grup de voluntaris ha recuperat l’activitat i asseguren que continuaran treballant per arribar a més alumnes properament. En paral·lel, des de l’Ajuntament també continuaran amb la distribució de mascaretes a les llars que van quedar pendents a l’estiu. 

Des de l’equip de govern i el grup de voluntaris agraeixen la col·laboració de les empreses manresanes Byetsa i Texpol per la seva aportació de betes elàstiques i l’esterilització que han dut a terme de les pròpies mascaretes.  

Recordem que Sant Vicenç té, a hores d’ara, un grup confinat de l’escola FEDAC amb 26 persones afectades i 1 positiu acumulat. Segons les dades d’Ensenyament, l’Escola Sant Vicenç ja no té cap classe confinada però segueix acumulant dos positius per covid19.