Voluntaris de Creu Roja Manresa reparteixen avui 24.000 mascaretes a les estacions de Renfe i FGC

128

Des de primera hora d’aquest matí de dimarts, un grup de vint persones voluntàries de la Creu Roja de Manresa ha començat a distribuir 24.000 mascaretes d’un sol ús a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i de la Renfe de Manresa, així com a la d’autobusos (Manresa Alta).

Segons va fer públic ahir la mateixa Creu Roja de Manresa, aquesta repartició es fa coordinada amb el Departament d’Interior i Protecció Civil. De fet, des de l’inici del brot de la Covid-19 a mitjans de març, 3.828 voluntaris de la Creu Roja arreu de Catalunya han atès 23.839 persones en risc i han distribuït 100.000 quilograms d’aliments i medicines en més de 150 municipis.

Pel que fa a l’acció de repartir mascaretes a les estacions de transport públic, 500 persones voluntàries de la Creu Roja de Catalunya repartiran un total d’1,7 milions de mascaretes d’un sol ús en unes 35 poblacions catalanes mitjanes i grans.

Una acció que s’emmarca dins el Pla Creu Roja Respon davant la Covid-19 per oferir ajuda bàsica a les persones en situació de més vulnerabilitat.