La Sala Polivalent de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages es va omplir ahir al vespre dels membres del club de lectura i desenes de curiosos per escoltar les paraules de Pep Puig, autor de la novel·la ‘La vida sense la Sara Amat’. L’autor va fer un repàs de la seva última obra, on narra la història d’una nena, la Sara, que se sent estrangera al seu propi poble i escapa. El seu amic, el Pep l’amaga i fa de narrador de la desaparició volguda i de com aquest fet porta als dos nens a la descoberta de la complexitat de la vida i el pas de la infància a l’adolescència. La Vida sense la Sara Amat va portar l’autor Pep Puig al premi Sant Jordi 2015. El valorava així:


Ara ‘La vida sense la Sara Amat’ podria arribar al cinema. I és que segons va explicar Puig a Sant Fruitós, la insistència d’Isona Passola, membre del jurat del Premi Sant Jordi ha portat a fer un guió d’una pel·lícula, amb la supervisió del seu autor. Pep Puig assegura que li fa molta il·lusió tot ique admet que fer una bona pel·lícula és molt difícil:


Si el guió de pel·lícula de ‘La vida sense la sara amat’ passa les fases de les subvencions, podria ser una realitat i començar a rodar-se l’estiu que ve.

Imatge. Biblioteca de Sant Fruitós|Jaume Grandia