Viñolas: “Vindrem amb molta energia, amb ganes de passar-ho bé i de ballar”

146

Funkystep and the Sey Sisters seran aquest dissabte a Sant Fruitós de Bages, dins de la programació cultural de primavera al Teatre Casal Cultural.

El concert canviarà una mica l’espai, i la gent podrà ballar i estar-se a peu dret, mentre pren alguna cosa o mata el cuquet amb un entrepà, amb la col·laboració del Nou Celler.

Funkystep and The Sey Sisters, vénen amb ganes de fer aixecar el cul de la cadira als assistents amb la seva música negra i amb el ritme Soul, Groove i Punk. A Sant Fruitós, presentaran el seu primer àlbum amb cançons pròpies ‘A matter of funk’.

Des de Ràdio Sant Fruitós sortegem 5 entrades i es pot participar fins divendres a les 21h. El preu de les entrades per al concert és de 12€ de forma anticipada per a jubilats i joves o 15 € a taquilla. Es poden comprar a l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al Nexe, a la Biblioteca Municipal, al Teatre Kursaal de Manresa o per internet a www.kursaal.cat.

Ràdio Sant Fruitós hem parlat amb el bateria del grup David Viñolas que ens ha fet cinc cèntims de com serà el concert aquest dissabte.