Villa Martini obre demà les portes de la mítica Menfis

218

Ferran Garrigó, Roger Clotet, Dídac Martínez i Nico Gutiérrez, són els impulsors d’aquest nou projecte. Els tres primers són els propietaris d’Ítaca i Gutiérrez és el propietari de Villa Martini. L’obertura de la discoteca donarà feina a unes 35 persones de forma directa, més totes les persones que hi treballin entre setmana o en facin el manteniment.

Amb capacitat per a 1.000 persones, gairebé 40 anys d’història i més de mil anècdotes acumulades, la reobertura del local ha despertat moltes preguntes.

De moment hi haurà un sol ambient, obert els divendres, dissabtes i vigílies de festiu a l’estiu, amb entrada gratuïta i consumició mínima. La intenció és continuar durant la temporada d’hivern. També hi ha pensat fer algunes nits temàtiques més de cara les pròximes setmanes. Les sorpreses de la nit de Sant Joan, continuaran sent això, sorpresa, a descobrir per tots els clients que hi vagin la nit de la revetlla. Els impulsors del projecte volen atraure un públic d’entre 25 i 45 anys, tot i que si tenen clients més joves (majors de 18) tampoc els faran fora.

Una proposta que tenen present és la d’habilitar un autobús llançadora de Manresa a la discoteca, per tal de facilitar l’arribada i tornada dels clients, no hi faltaran els taxis del conveni de taxistes del cinturó Santpedor-Manresa-Sant Fruitós.

Dídac Martínez del grup Ítaca-Villa Martini ens explica tots els detalls a l’entrevista del Sant Fruitós en Moviment.

Imatge. La vespa del vídeo promocional de Villa Martini va passar per davant de la ràdio.