La sala polivalent Cal Carrera cada dia està més a prop de ser una realitat. Després de més de cinc anys, l’interior de l’edifici estarà acabat el mes d’agost. Tot i així, l’espai encara no es podrà utilitzar, ja que faltaran els elements tècnics, que no es podran incorporar fins que no es faci la instal·lació.

Cal Carrera, doncs, compta amb dos espais independents. Al principal s’hi faran concerts i obres de teatre. Hi cabran 500 persones assegudes i 1700 dretes, i l’espai es farà més petit a través d’una cortina. I la sala petita serà un espai polivalent per fer cursos, activitats i actuacions.

L’edifici tindrà aquesta estructura perquè aprofita la de l’antic edifici. L’arquitecte del projecte, Oriol Serrat, ho explica:

Des de l’Ajuntament de Sallent, l’alcalde David Saldoni, assegura que serà un “revulsiu cultural i artístic” pel municipi que cobrirà “les necessitats de les entitats i de programació culturals i d’arts escèniques”.  L’alcalde afirma que és una infraestructura molt demanada al municipi i que això farà que els sallentins es bolquin més. Saldoni ho explica:

La redacció del projecte va començar el 2007 i el procés no es va tancar fins el 2012. Un any després, el 2013, es van licitar les obres i a partir d’aleshores es va començar a rehabilitar l’edifici.