Aquesta temporada, el Club Natació de Sallent estrena piscina. Ja feia temps que la infraestructura perdia aigua, així que la junta va decidir fer una inversió forta per remodelar-la i que no donés més problemes. Així, s’han canviat els tubs de filtratge, els desaigües i els col·lectors d’aigua.

Les obres, però, han fet que la piscina perdés profunditat, i ara té una mínima d’1 metre i 30 centímetres, i màxima de 1 metre i 75 centímetres. El president del CN Sallent, Valentí Escayola, ho explica:

Les obres, doncs, s’han realitzat per tal que els socis del club, i els sallentins i sallentines que utilitzin les instal·lacions a l’estiu, puguin gaudir de les millores a l’hora de nedar i banyar-se.

Però aquesta no és l’única novetat, ja que aquest any introdueixen la banyada nocturna. Serà el divendres 22 de juliol, i el club obrirà de dos quarts de 10 fins la 1 de la matinada, segons afirma Escayola:

De fet, la piscina del Club de Natació sallentí és un punt de trobada durant les hores més caluroses de l’estiu. Hem parlat amb alguns sallentins i sallentines, que ens han explicat què hi fan a la piscina:

De fet, els dies de més calor, unes 90 persones van a la piscina a refrescar-se. Roser Cots és la socorrista de la piscina exterior i la coordinadora dels cursets de natació:

Durant tot l’estiu, club natació sallent obra les portes de la seva piscina per refescar-se, fer cursets de natació o activitats dirigides. Al llarg de l’informatiu entrevistarem el president i el monitor del Club Natació Sallent, Valentí Escayola i Xavi Montalà, respectivament. Ells ens explicaran amb profunditat les millores que ofereix el club, però també farem un repàs del passat i mirarem cap al futur.

Aquí teniu l’entrevista sencera amb el president i el monitor del CN Sallent:

Aquí teniu el vídeo: