[VÍDEO] El CN Sallent estrena piscina i banyada nocturna

287

Aquesta temporada, el Club Natació de Sallent estrena piscina. Ja feia temps que la infraestructura perdia aigua, així que la junta va decidir fer una inversió forta per remodelar-la i que no donés més problemes. Així, s’han canviat els tubs de filtratge, els desaigües i els col·lectors d’aigua.

Les obres, però, han fet que la piscina perdés profunditat, i ara té una mínima d’1 metre i 30 centímetres, i màxima de 1 metre i 75 centímetres. El president del CN Sallent, Valentí Escayola, ho explica:

Les obres, doncs, s’han realitzat per tal que els socis del club, i els sallentins i sallentines que utilitzin les instal·lacions a l’estiu, puguin gaudir de les millores a l’hora de nedar i banyar-se.

Però aquesta no és l’única novetat, ja que aquest any introdueixen la banyada nocturna. Serà el divendres 22 de juliol, i el club obrirà de dos quarts de 10 fins la 1 de la matinada, segons afirma Escayola:

De fet, la piscina del Club de Natació sallentí és un punt de trobada durant les hores més caluroses de l’estiu. Hem parlat amb alguns sallentins i sallentines, que ens han explicat què hi fan a la piscina:

De fet, els dies de més calor, unes 90 persones van a la piscina a refrescar-se. Roser Cots és la socorrista de la piscina exterior i la coordinadora dels cursets de natació:

Durant tot l’estiu, club natació sallent obra les portes de la seva piscina per refescar-se, fer cursets de natació o activitats dirigides. Al llarg de l’informatiu entrevistarem el president i el monitor del Club Natació Sallent, Valentí Escayola i Xavi Montalà, respectivament. Ells ens explicaran amb profunditat les millores que ofereix el club, però també farem un repàs del passat i mirarem cap al futur.

Aquí teniu l’entrevista sencera amb el president i el monitor del CN Sallent:

Aquí teniu el vídeo: