Victòria del FCB Lassa davant d’un fort rival en el Campionat de Catalunya Cadet Masculí Preferent

251
Isidre Fotografia

LAIA CANDÀLIGA. – El F.C Barcelona Lassa va començar amb desencert, en un partit molt seriós i complicat, on va costar trobar l’avantatge per part del conjunt barceloní, en el Campionat que es disputava a Sant Fruitós de Bages en motiu dels actes Ciutat del Bàsquet Català 2016.

Finalment els jugadors de Marc Calderón van aconseguir la victòria a camp santfruitosenc. L’equip Badaloní va portar el joc els primers minuts del partit, però ràpidament els jugadors de Pablo Del Tio van veure com el Barça passava per davant, amb una defensa constant i anotant gairebé tot allò que passava per les seves mans. La victòria porta a l’equip Barceloní a campions de Catalunya de la categoria Cadet Masculí Preferent.

Isidre Fotografia
Isidre Fotografia

El Campionat, però,  va començar dissabte amb les semifinals disputades per part de l’Hospitalet contra el Joventut de Badalona (56-74). L’altre partit era el del Pineda de Mar contra el F.C Barcelona Lassa (59-81). Per tant, disputaven diumenge el tercer i quart lloc l’Hospitalet i el Pineda de Mar, on finalment l’equip d’Albert Cañellas va mantenir la tercera posició del campionat de Catalunya Cadet Masculí Preferent i en quart lloc al seu rival el Pineda de Mar (68-53).

Isidre Fotografia
Isidre Fotografia

Per acabar, a la tarda es disputava la final F.C Bacelona Lassa contra el Joventut de Badalona. El partit començava amb cistella per part del Joventut de Badalona, però no va costar trobar resposta pel que fa el F.C Barcelona, que al minut 2 ja anotava. Durant el primer quart l’equip de Pablo Del Tio va pujar el nivell de joc, arribant al final del període (15-16) a favor.

El segon quart el F.C Barcelona sortia més fort, mantenia al rival més a prop. Al segon quart sortia un bon David Font per part del F.C Barcelona que va ajudar a l’equip a allunyar-se del marcador rival. El jugador Karl-Kristian Karpin, va sortir amb molèsties al peu. Més tard es va confirmar que es tractava d’un esquinç. El segon quart va finalitzar amb 6 punts de diferència per part del Joventut de Badalona (39-33). La segona meitat començava amb molta força per part de l’equip Marc Calderon. Defenses dures, i bona actuació de David Font, Nikola Zizic i Hector Aza que allunyaven més al Barça del rival (62-47).

El darrer període començava amb una forta pressió per part de l’equip de Pablo del Tio, però els jugadors del F.B Barcelona van respondre molt bé, fent així millors llançaments, que va fer que el Joventut de Badalona perdés a poc a poc força, i portant així als barcelonins a la victòria (85-71).

El públic es va mostrar molt motivat i amb molta força, sense deixar d’animar fins al final d’ambdós partits del cap de setmana.

Isidre Fotografia
Isidre Fotografia

Imatge. Isidre Fotografia