Vicenç Llorens, alcaldable de Junts per Sant Fruitós, anuncia públicament que pateix càncer

229

Llorens, però, assegura que es veu amb forces per continuar

El cap de llista de Junts per Sant Fruitós a les municipals, Vicenç Llorens, ha anunciat públicament que ha recaigut d’un càncer que ja se li va diagnosticar el 2014. El santfruitosenc ha explicat en una compareixença al local del partit, que no s’ha d’amagar de res i que hi podria haver algun rival polític que estigui utilitzant aquesta informació.

Vicenç Llorens recau d’un càncer de pròstata que ja se li va diagnosticar el 2014. El candidat a l’alcaldia de Junts per Sant Fruitós ho ha explicat en una roda de premsa al local del grup polític aquest dijous. Llorens, però, assegura que es veu amb força per continuar al capdavant del partit. El santfruitosenc també ha afegit que li han arribat veus que algun rival polític pot estar utilitzant aquesta informació. “Ens ha arribat algun ‘feedback’ que pot haver-hi algun rival polític que ho estigui fent servir o que es passin informacions que no s’ajustin a la realitat. Aleshores, vull ser jo, el que desmenteixi qualsevol informació errònia que es pugui dir. Jo estic fort, jo estic il·lusionat, jo estic amb ganes d’aconseguir l’alcaldia, i el que em dona més empenta de tot és que a darrere tinc un equip molt potent”.

Llorens seguirà un tractament de quimioteràpia que segurament s’allargarà fins a finals d’any. En la compareixença hi han assistit la resta de membres de la llista del partit i també la presidenta del PDECAT al Bages, Ivet Castaño.