La Viatgeteca de Sallent torna a ser un èxit

153

L’espai d’autoconsulta Viatgeteca de Sallent és un èxit. Així ho confirma la gran quantitat de sallentins i veïns de la comarca que s’han acostat aquest estiu a la biblioteca del municipi per obtenir informació per preparar els seus viatges vacacionals.

Escoltem la responsable de l’espai d’autoconsulta Viatgeteca de Sallent, Montse Canal:

La majoria de persones que visiten la Biblioteca de Sallent busquen guies de viatge. És per aquest motiu que abans que comenci l’estiu, l’encarregat en qüestió sol·licita tot tipus de material a les oficines de turisme més properes. Montse Canal assegura que cada any arriben coses noves, però que a causa de la crisi econòmica ha crescut la tendència a viatjar per Europa, Espanya i Catalunya.

Fa 16 anys que la Biblioteca de Sallent acull aquest espai d’autoconsulta, i tal com assegura la responsable tenen previst “seguir oferint el servei, ja que té molt bona rebuda.”

 El servei permet consultar fullets, guies de viatge, d’idiomes i allotjaments. A més, també compta amb una secció de consells sanitaris, recomanacions de seguretat i viatges per a persones amb mobilitat reduïda. La Viatgeteca, doncs, disposa de material turístic informatiu d’arreu del món classificat per països i regions. Aquesta informació s’actualitza cada any, fet que permet planificar viatges a Catalunya, Espanya i l’estranger.

Fins el 2 de setembre aquest espai d’informació es podrà consultar cada tarda a la Biblioteca de Sallent.