Els veterans d’esquaix del Nat’s són els campions de la Lliga Nacional

148

LAIA CANDÀLIGA.- L’equip de Veterans de la secció d’esquaix del Nat’s Sport de Sant Fruitós de Bages és el nou Campió de Catalunya de la Lliga Nacional que organitza la Federació Catalana. En la lliga regular va aconseguir classificar-se pels play-off, al títol a l’última jornada després d’haver fet una temporada molt irregular tot i que amb una millora en les últimes jornades que feien respirar optimisme.

A la final, molt bon joc dels locals assolint la victòria per 3-1 de Jordi Hernàndez sobre Jordi Gómez en un partit molt seriós del jugador de Nat’s. El Santfruitosenc David Llibre, donava el títol de Campió de Catalunya derrotant per 3-0 a Albert Torrecillas. I ja en l’últim partit, intranscendent, Joan Casahuga s’enduia la victòria contra Jordi Corpenas per 3-0. Joan Casahuga ens explica com va anar el Play off, on van assolir el títol de campions de Catalunya.

De moment, aquest és el títol d’equip més important assolit fins ara per la secció d’esquaix de Nat’s Sport i que alhora fa veure amb optimisme el futur de la secció.

Imatge. Facebook del Nat’s