‘Vells coneguts’ ESPORT I PUNT 29/01/21

203

Divendres 29 de gener del 2020 programa número 185 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages que fem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia i també de tota la setmana.

Parlem de la desena victòria a la Lliga Endesa del Baxi Manresa dimarts contra l’UCAM Múrcia per 93-103. I també diumenge a dos quarts d’una del migdia, el Burgos arriba diumenge a dos quarts d’una del migdia i també fem prèvia d’aquest partit. I compte, perquè entrevistem Jordan Sakho, jugador cedit pel Baxi al Burgos rival aquest cap de setmana.

Per comentar-ho tot plegat tenim com a convidats l’home estadística Gerard Castañé i al Gus Carrasco de Xiulet Final.

Després a la segona part del programa li dediquem una estona al Club Atlètic Manresa i al bon inici de temporada en pista coberta, especialment de l’equip femení amb el títol de subcampiones de catalunya de clubs A (la primera divisió). Però també amb un bon paper de l’equip femení. Una de les atletes més destacades està sent l’Emilia del Hoyo. Enfocada en els 60 tanques i en els 100.

També parlem amb la presidenta del club, la Mercè Rosich perquè ja recordareu que l’equip femení es queda sense participar a l’estatal indoor perquè tot i fer mèrits esportius la seva plaça és ocupada per l’amfitrió i enguany només i poden anar 6 equips i no 8.