Valentí Escayola és el nou president de la piscina

220
Piscina mig plena, amb les corxeres a l'aire. Foto: Anna Pujol

Les eleccions a l’Associació Sallentina de Cultura Física donen una clara victòria a la candidatura encapçalada per Valentí Escayola. S’ha emportat gairebé el doble de vots (181) que la de Joan Escaler (92), anterior president. També hi ha hagut 3 vots en blanc i 2 vots nuls. Tot i ser més de 800 socis, només n’han votat 278. Estem parlant de menys d’un 35% de participació.

La junta passa a estar formada per Valentí Escayola, Joan Prat, Jordi Ignacio, Jaume Escayola, Carme Mor, Miguel Herrera i Ani Martinez. Certs candidats ja havíen format part de l’anterior legislatura, amb Joan Escaler al capdavant. Tanmateix, l’anterior president va dimitir i va tornar-se a presentar amb un equip diferent.

Algunes de les propostes que els guanyadors han presentat al seu programa són l’aprenentatge de la natació per persones amb dificultat econòmica, oferir més serveis gratuïts (com ara l’aquagym) o fomentar els banys nocturns en època calurosa.

La nova legislatura comença en condicions excepcionals, ja que el terra de la piscina coberta està en obres i les piscines exteriors han tingut una fuita d’aigua important. Com que estan comunicades, n’ha disminuït el nivell. Tot i així, els tècnics ja han trobat l’origen de la fuita i ja s’estan reomplint.

Piscina mig plena, amb les corxeres a l'aire. Foto: Anna Pujol
Piscina mig plena, amb les corxeres a l’aire. Foto: Anna Pujol
Piscina interior, en obres. Foto: Anna Pujol
Piscina interior, en obres. Foto: Anna Pujol