Uns veïns de Sallent es queixen de la poca informació que han rebut a causa de la Covid-19. Segons asseguren en el bloc, els pisos de Fussimanya, dos veïns han perdut la vida a causa de la pandèmia i deixen clar que no han sigut informats dels fets i reclamen que l’ens local desinfecti el seu bloc.

Amb tot, manifesten, que en el seu bloc s’hi ha desplaçat servei sanitari, forenses, entre d’altres i que els canvis de vestuari els han efectuat a la mateixa escala. D’aquesta manera expliquen que es troben desprotegits malgrat disposar de guants i mascaretes. 

Per la seva banda l’Ajuntament de Sallent deixa clar que no poden entrar a propietats privades i que, en qualsevol cas, “s’ha de desinfectar de manera individual”. Segons assegura l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, l’ens local “no té la potestat d’entrar casa per casa a desinfectar, només podem anar a la porta de l’edifici”.

En qualsevol cas, els veïns també reclamen que van estar poc informats perquè en el seu bloc hi havia dos casos de coronavirus i ho van saber més tard. L’Ajuntament, però, assegura que no té la informació de tots els infectats perquè “són dades personals de cada persona”.