Unim forces per una bona informació a les nostres ràdios

153

Ara fa un parell d’anys que Ràdio Sant Fruitós va tornar a sonar. Ho va fer gràcies a l’empenta i col·laboració desinteressada de diverses persones apassionades per la ràdio que creien en el seu potencial, més que demostrat als anys 80.

Va tornar a sonar just quan es produïa un canvi radical d’entendre i transmetre la informació. Calia reinventar la ràdio convencional que entre altres coses, s’havia vist afectada per l’aparició de les xarxes socials i la crisi econòmica.

Des d’aquest any, podem sentir Ràdio Sant Fruitós per internet a través del blog o seguir l’actualitat dels programes a través dels perfils de facebook. Es reinventa, la programació augmenta en nombre i qualitat i tanmateix l’essència no mor. Ràdio Sant Fruitós continua sent l’altaveu de la seva gent, un punt on gaudir de la ràdio i on informar-se de l’actualitat del poble i de la comarca. I Ona Bages arriba en el millor moment perquè tot això continuï, aportant el toc professionalitzador que donarà encara més rigor a la ràdio: l’informatiu.

Diuen que la informació és poder perquè aporta saviesa i activa el sentit crític. Amb Ona Bages aquest poder informatiu podrà arribar través de les nostres ràdios i a més, com ja fan altres mitjans locals, contribuir a fer-nos una mica més savis i una mica més crítics.

Núria Closas, redactora local a Sant Fruitós