Unes 4.000 persones van assistir a la 3a edició d’Alícia’t

188
Imatge cedida per Món Sant Benet

Alícia’t va acollir gairebé 4.000 persones en la seva tercera edició celebrada el cap de setmana 18 i 19 d’abril a Món Sant Benet, Sant Fruitós de Bages.

La Fundació Alícia va organitzar 200 activitats i 120 tallers per infants i adults per la festa de la cuina fàcil, sana i divertida.

El programa de la jornada s’estructurava en tres línies diferents: la difusió dels bons hàbits alimentaris entre la població en general; la millora de l’alimentació de col·lectius amb necessitats especials; i les investigacions científiques relacionades amb la salut.

Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, explicava la importància de la celebració d’Alícia’t: “Totes aquestes coses que formen part de la nostra vida [alimentació i salut] són prou importants i alhora prou divertides com perquè hi dediquem una mica de temps, perquè hi guanyarem des del punt de vista de la salut, des del punt de vista de la sostenibilitat i des del punt de vista d’aquesta mica de felicitat que ens dóna”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera feta a Toni Massanés, director de Fundació Alícia, realitzada el dissabte 18 d’abril del 2015 a radiosantfruitos.cat.