El 17 de maig Sallent va celebrar el dia de l’emprenedoria al Viver d’Empreses “El Salt”. Una jornada amb sessions de consultoria, portes obertes i testimoniatges d’emprenedors d’èxit entre altres activitats que va comptar amb una trentena de participants.

Durant tot el dia es va poder visitar l’edifici “El Salt”, i es va donar informació dels locals comercials disponibles per llogar a la zona comercial de Sallent així com les facilitats i les subvencions que ofereix l’Ajuntament per obrir un negoci al municipi.

A la tarda es va celebrar l’IDAY, el dia de les idees, amb sessions individuals de consultoria creativa estratègica i es va comptar amb els testimonis de les empreses “Fent País” i “Pons Guitars” que van explicar de primera mà les seves experiències com a emprenedors d’èxit. La jornada va cloure amb una taula rodona amb tres empreses ubicades al viver d´empreses “El Salt“, Numon, Planet Factory i I Tailored seguit d’un petit refrigeri i networking entre els assistents.

Aquesta iniciativa, emmarcada dins l’agenda d’activitats de la 1a setmana de l’emprenedoria que organitza l’ajuntament de Manresa, ha tingut molt bona rebuda, amb emprenedors interessats amb els locals comercials i les facilitats que ofereix el municipi. Per aquest motiu, de cara l’any vinent, se’n preveu una nova edició amb l’objectiu de seguir arribant als emprenedors del Bages.