La biblioteca municipal va acollir l’acte de presentació, que va comptar amb Sor Lucía Caram

Es presenta en societat l’entitat ‘Treballem Juntes per Sant Fruitós’, que té la intenció de treballar pel desenvolupament social, cultural i polític del poble. L’acte de presentació es va fer a la biblioteca municipal aquest dimecres amb una seixantena d’assistents i la presència de Sor Lucía Caram.

L’entitat va anunciar la seva posada en marxa el 8 de març Dia de la Dona i ara ha oficialitzat la seva creació. L’acte, conduit per Mercè Casals, va comptar amb la presència de Sor Lucía Caram, que va aportar la seva visió de com des de les entitats s’ha de treballar en pro de la societat i la gent per ajudar a construir i generar valor de cara als altres. En l’acte també hi van intervenir dues santfruitosenques que treballen des del voluntariat, la Dolors de Cal Samutxin i l’Anna Maria Sanfeliu, per explicar la seva experiència personal i la gran tasca que fan com a voluntàries. L’acte es va tancar amb la interpretació musical de la cançó ‘What a Wonderful Word’.

Treballem Juntes per Sant Fruitós és una associació que neix per treballar pel desenvolupament de la vida política, social i cultural al municipi de Sant Fruitós de Bages i que té com a base fonamental de la seva tasca el treball conjunt de les persones, anant més enllà del feminisme i buscant la col·laboració de dones i homes. L’associació sense ànim de lucre preveu organitzar tota classe d’actes, com conferències, exposicions o sortides.