Una santpedorenca guanya el premi al millor expedient acadèmic de l’última promoció de la Universitat de Manresa -FUB

156
Anna Roca rep el premi de mans del president del Montepio Conducotrs, Llorenç Juanola FOTO.REGIO7
Anna Roca rep el premi de mans del president del Montepio Conducotrs, Llorenç Juanola FOTO.REGIO7

La santpedorenca Anna Roca ha rebut la beca al millor expedient acadèmic de la darrera promoció de la Universitat de Manresa-FUB. Un premi dotat amb 600 euros i la quota d’un any de sòcia del Montepio Conductors, que és qui lliura (de forma anual) aquests premis.

Roca ha acabat aquest any el grau d’Infermeria amb les millors notes de la seva promoció. I no són pocs. Fins a 328 estudiants han obtingut el títol de graduat durant el curs 2017-2018. La majoria dels graduats de la promoció, 287, s’han format a la Facultat de Ciències de la Salut, i 41 ho han fet a la Facultat de Ciències Socials. A més cal sumar-hi els 21 estudiants que han completat la seva formació com a protètics al Campus Professional.

La beca al millor expedient acadèmic, que es va lliurar ahir, s’emmarca en l’acord de col·laboració que mantenen, des de fa anys, la UManresa-FUB i el Montepio. Forma part de les accions de responsabilitat social que manté l´entitat amb el territori i, d’una forma especial, amb la formació.