L’aposta que fan els ajuntaments en aquest nou projecte és, sens dubte, molt important, així com també alguna altre institució com La Xarxa de Comunicació Local. Tant els uns com els altres han vist amb bons ulls aquesta iniciativa. En la posada en marxa d’aquesta nova ràdio disposem ja també d’alguna empresa que s’ha avingut a col.laborar d’una manera o altre. I per donar una empenta a Ona Bages, tirar-la endavant i fer-la cada cop més gran, cal comptar amb col·laboradors i anunciants. Publicitat per guanyar-hi tots.

Per arribar més lluny necessitem més. i aquí entra el camp de la publicitat. Oferim un ampli ventall de possibilitats per tal d’arribar a tothom, que tothom es puguin beneficiar d’aquesta nova ràdio, ja sigui en falca, càpsula, o programa patrocinat. Estudiarem cada cas oferint el tipus de difusió més adequat a cada col·laborador. A través d’Ona Bages el missatge publicitari arribarà més lluny, a més oients, abarcarà més comarca sempre de manera molt directa i casolana, dirigida a tots aquests oients de cada una de les emissores integrants del projecte. Podreu anunciar el vostre producte, difondre les ofertes i novetats, implicar-vos directament amb l’oient donant consells o nous coneixements en espais patrocinats, regalar premis en concursos, dir-hi la vostra en la vostra pròpia càpsula, falca o espai. És a dir, posarem a disposició vostra moltes possibilitats en un ampli ventall de dials a escollir per arribar a qui més us convingui. I això sí, és important destacar que pensem molt també en el petit comerç, aquell que tota la vida ens ha dons suport tot buscant més la col·laboració, que el propi benefici.

A Ona Bages garantirem una programació estable buscant la fidelització de l’oient, amb la voluntat que se’ns escolti també a la majoria de comerços locals i equipaments municipals que emetran les nostres freqüències com a fil musical.

A Ona Bages disposem d’una amplíssima oferta de formats publicitaris que s’adapten perfectament a l’entorn online. Publicitat per guanyar – hi tots.

Agustí Masana i Alba Subirà, departament comercial