Una nena resulta ferida arran d’una explosió d’una bombona de butà en un habitatge de Castellterçol.

L’explosió ha estat a 3/4 de 10 del matí a la cuina de la casa, quan la família estava escalfant aigua per l’esmorzar. L’explosió no ha provocat cap incendi i tres dotacions dels bombers s’han desplaçat fins als llocs dels fets.

A l’edifici hi havia 5 persones d’una mateixa família, 2 adults i tres menors, una de les filles ha estat atesa per una ambulància del SEM a causa de les ferides a la cara provocades per l’explosió, després ha estat traslladada a l’hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Els vidres de l’habitatge s’han trencat i precipitat al carrer, algunes de les portes de la casa també han quedat afectades per l’ona expansiva de l’explosió.

Segons apunta l’Ajuntament de Castellterçol, la família ha estat atesa pels Serveis Socials. Avui dormirà en un hotel i a partir de demà han posat a la seva disposició un edifici d’emergència social adquirit recentment pel Consell Comarcal del Moianès.

Bombers han confirmat que no perilla la integritat estructural de l’edifici i demà els serveis tècnics municipals faran una avaluació exhaustiva de l’estat de l’edifici.