El Mas de la Sala de Sallent va acollir la presentació de la guia gastronòmica Bages Proper. Es tracta d’una presentació editada entre Edicions Parcir i Proper que recollirà tots els productes i productors locals del Bages. Aquesta guia ha sorgit després que el confinament hagi provocat un increment d’un 20% del consum del producte local.

A més, segons els creadors, l’increment de la demanda també va acompanyat moltes vegades de poca informació sobre el producte local. És per això que la guia vol servir també per exposar d’una manera ordenada i clara l’oferta gastronòmica de la comarca

L’acte es va organitzar al Mas de la Sala pel seu prestigi a la comarca quant a la utilització de productes locals i en ell es van presentar fins a dotze productes que es consideren poc coneguts pels professionals dels fogons. L’objectiu és donar a conèixer els productes i els productors.

A banda de la trobada, el públic va poder tastar cadascun dels productes de la mà dels xefs Benvingut Aligué i Jordi Llobet.