Les obres del Pont Vell havien de finalitzar el mes que ve, un fet que finalment no serà possible. Fa dues setmanes Ona Bages avançava que l’empresa “Construccions Jordi Riera”, que era la qual les realitzava estava, suposadament, en fallida. Aquest fet s’ha confirmat a través d’una nota de premsa que ha facilitat el mateix ajuntament.

A principis de setembre s’havien de reiniciar les obres, ja que l’empresa va fer una aturada per falta de les planxes de formigó que s’han d’instal·lar al pont. Durant aquest període des de l’Ajuntament es va exigir que s’habilités el pont per a la circulació de vianants, actualment el pas de peatons encara està habilitat.

L’administració es va posar en contacte amb l’empresa i es va assabentar que tenien problemes financers que estaven intentant resoldre, sense que s’hagués posat en coneixement prèviament. L’empresa va demanar uns dies per tal d’aconseguir nou finançament i poder seguir amb l’execució de les obres que tenen adjudicades, entre elles les del Pont de Sallent. Dijous passat l’Alcalde va mantenir una reunió amb l’empresa on es manifestava que no es podia disposar de més temps i l’empresa va comunicar que no podrien continuar amb l’obra començada. David Saldoni, alcalde de Sallent, explica perquè es va adjudicar l’obra a l’empresa:

Ben aviat començaran els tràmits per poder adjudicar novament l’obra i poder reprendre les obres com més aviat millor. Segons ha assegurat David Saldoni la reforma del Pont Pere Ortger “és una de les principals obres que està en marxa a Sallent, i que afecta més directament el funcionament del municipi i per això estem treballant acceleradament, però acuradament per poder reprendre les obres com més aviat millor”.