“Un viatge al passat, 2a part” ESPORT I PUNT 18/12/2020

136

Divendres 18 de desembre del 2020 programa número 175 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages que emetem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia d’avui i també de tota la setmana al Bages, el Moianès i el Solsonès.

Dia de prèvia, dissabte, a les sis de la tarda juga el Baxi Manresa la 14a jornada de la lliga ACB a la pista del Burgos. Tot plegat en la setmana que hem sabut que la COPA del Rey es jugarà a Madrid i entraran els 8 primers. El Baxi ara mateix és desè però amb les mateixes victòries i derrotes que el vuitè. Per tant, amb moltes opcions de ser a la COPA. Ho comentem tot plegat amb el Xavier Prunés, periodista molt conegut a casa nostra que ha seguit durant moltíssimes temporades el Baxi i amb el qual, a banda de la prèvia, repassem també els moments històrics del Bàsquet Manresa. Per tant, avui serà amb nosaltres el Dídac Garcia i això vol dir que hi haurà RESA dir! A MÉS A MÉS TANQUEM EL CERCLE.

Després a la tertúlia parlem de l’actualitat futbolística amb l’Albert Vilanova, periodista de Nació Digital i el Lluc Grandia.