Un veí de Manresa acaba a l’hospital amb cremades químiques després d’intentar un robatori al Maresme

134
Serveis d'Emergències Mèdiques - Foto: Althaia

El manresà va haver de ser atès per una ambulància que el va portar a l’hospital de Sant Joan de Déu amb greus cremades químiques. En un principi, els Mossos van sospitar que l’home podia tenir vincles terroristes. 

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va avisar als Mossos d’Esquadra que estaven atenent un home amb greus cremades que no eren provocades per foc. L’home tenia ferides severes a la cama dreta i a les mans causades per algun químic corrosiu. Per aquest raó, els sanitaris van decidir avisar la policia mentre recollien el ferit el passat divendres a les 7 de la tarda. 

Això va fer encendre les alarmes ja que les ferides eren compatibles amb un producte que s’utilitza per fabricar explosius. Arran d’això, l’endemà dissabte, els Mossos es van desplaçar fins el carrer Sobrerroca, lloc on el SEM havia recollit el ferit. Es van presentar exhibint armes de gran llargada mentre uns altres agents van prendre declaració als habitants de l’edifici. 

Segons sembla, la policia ha acabat descartant la hipòtesi de que l’home tingués vincles terroristes. El mateix veí de Manresa, que actualment es troba ingressat a Sant Joan de Déu, hauria confessat que va entrar a robar en una empresa del Maresme i que, accidentalment, va posar el peu en un lloc on hi havia l’agent químic corrosiu.