Un total de 1.898 alumnes de primer de la UManresa i la UVic tornaran en els pròxims dies a la presencialitat

134

Des de la UManresa, la vicerectora, Sílvia Mas, explica que han optat per recuperar el “model híbrid” amb el que van començar el curs. La presencialitat es reduirà a la meitat i serà en grups reduïts, de manera que “no es concentrarà massa gent al campus”.

A Manresa 496 alumnes dels graus d’Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Logopèdia, ADE i Mestre en Educació Infantil tornaran en els pròxims dies a les classes semipresencials. En el cas de Vic, seran 1.402 estudiants.

Quatre mesos després de la suspensió de les classes teòriques presencials a les universitats catalanes, els alumnes de primer poden tornar a les aules. En el cas de la UVIC-UCC, els primers ho van fer ahir, coincidint amb l’arrencada del segon semestre. I és que el retorn serà en grups reduïts, sempre fent ús de la mascareta, mantenint les distàncies i en aules ventilades.

La vicerectora de la UManresa, Sílvia Mas, es mostrava “satisfeta” del fet que els alumnes “puguin tornar a trepitjar el campus”, però ha recordat que només ha pogut ser amb estudiants de primer curs.

En el cas dels cursos superiors, afegeix, es mantenen les classes en línia, a excepció de les assignatures pràctiques o les pràctiques externes.