Ho fa acompanyat d’una patrulla de la Policia Local i, els veïns, per agrair-ho, surten al balcó o a la finestra disfressats i guarnits. La iniciativa se suma a d’altres que també s’estan duent a terme al poble per fer menys pesat el confinament. Entre elles, es fan jocs de reptes entre els veïns, dividits en quatre grups corresponents a cada barri.

El repte d’aquesta darrera setmana ha estat el de fer un himne per a cada grup. L’alcalde, Joan Miquel Rodríguez, ha explicat que, curiosament ara, amb el confinament, s’està recuperant més que mai el sentiment de pertinença al poble i les relacions humanes.

La idea va sorgir arran de la petició de veïns de Monistrol que viuen al marge est del riu a través d’un grup de WhatsApp que van crear per compartir informació i coordinar iniciatives conjuntes durant el confinament. El veïnat surt als balcons per aplaudir els sanitaris cada dia a les 8 del vespre, però van pensar de fer alguna cosa que també animés els nens i nenes i per això es va iniciar aquesta proposta.

El taxista pot circular lliurement perquè té una llicència d’un servei públic i anant ell tot sol dins del cotxe, pot fer-ho durant l’estona que duri l’activitat