Un taxista de Monistrol de Montserrat es passeja pel municipi amb cotxe per animar els veïns durant el confinament

156
ACN

Ho fa acompanyat d’una patrulla de la Policia Local i, els veïns, per agrair-ho, surten al balcó o a la finestra disfressats i guarnits. La iniciativa se suma a d’altres que també s’estan duent a terme al poble per fer menys pesat el confinament. Entre elles, es fan jocs de reptes entre els veïns, dividits en quatre grups corresponents a cada barri.

El repte d’aquesta darrera setmana ha estat el de fer un himne per a cada grup. L’alcalde, Joan Miquel Rodríguez, ha explicat que, curiosament ara, amb el confinament, s’està recuperant més que mai el sentiment de pertinença al poble i les relacions humanes.

La idea va sorgir arran de la petició de veïns de Monistrol que viuen al marge est del riu a través d’un grup de WhatsApp que van crear per compartir informació i coordinar iniciatives conjuntes durant el confinament. El veïnat surt als balcons per aplaudir els sanitaris cada dia a les 8 del vespre, però van pensar de fer alguna cosa que també animés els nens i nenes i per això es va iniciar aquesta proposta.

El taxista pot circular lliurement perquè té una llicència d’un servei públic i anant ell tot sol dins del cotxe, pot fer-ho durant l’estona que duri l’activitat