Repetint el projecte que va unir Castellcir i Castellterçol ara els ajuntaments de Sant Quirze i Castellterçol s’han proposat unir els dos pobles amb un camí d’uns 3 km. L’alcalde de Castellterçol Isaac Burgos explicava que el projecte tirarà endavant el 2022 amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El 90% del recorregut és en el terme municipal de Castellterçol, per poder tirar endavant el projecte calia que des de l’ajuntament incloguessin una partida als pressupostos per poder finançar el projecte, des de Sant Quirze l’alcaldessa Anna Guixà valorava positivament el pas fet aquest dimarts per l’ajuntament veí.

Paral·lelament Sant Quirze de Safaja es troba a mig camí de la construcció de la Ronda Safaja, un sender que uneix les 5 urbanitzacions del poble amb el nucli antic.

La ronda Safaja constarà uns 70 mil euros, està previst que la meitat que falta es completi durant el 2022. Amb la unió dels dos projectes Castellterçol i Sant Quirze quedaran units tant de nucli a nucli com amb les urbanitzacions.