Un sallentí coneix a una dona per tenir una relació a canvi de 400.000 euros

138

Un ancià de 82 anys, que es desconeix la seva identitat, va publicar un anunci a la sessió de classificats de Regió7 en què s’oferia a deixar la seva herència a una dona de fins a 37 anys que el cuidés i el breu ha tingut una desena de candidates. Ara com ara segons Regió7 assegura que s’ha decidit per una cubana i està “molt il·lusionat”.

L’anunci que l’home va publicar deia el següent: “Senyor gran busca dona de fins a 37 anys, no fumadora, amb bona presència, sensible i amant naturalesa”. L’anunci però es va fer viral perquè posava que deixava una herència de 400.000 euros a qui volgués cuidar-lo. Aquests diners són el valor del pis on resideix a Sallent i una casa amb terreny a Castellnou de Bages. Després de rebre una desena de respostes de dones joves, assegura que ha trobat el que buscava, una dona cubana separada de 38 anys que viu a Manresa amb la seva mare i que té dues filles.

Segons ha publicat el mateix diari, es tracta d’un extreballador de Banesto a Sallent, que es va prejubilar als 55 anys quan la irrupció de la informàtica va dificultar als de més edat adaptar-se a les noves tecnologies. Fa 13 anys va quedar vidu i amb el pas dels anys ha anat veient que necessita algú al seu costat en el tram final de la seva vida. D’aquí va sorgir la idea de posar anuncis a Regió7.

La família i les amistats li aconsellaven que busqués una companya de la seva edat per evitar malentesos, però ell afirma que “jo m’he cuidat molt al llarg dels anys, faig esport i hi ha moltes dones grans que no ho han fet, per això en l’anunci vaig posar un límit d’edat”.

Per veure més informació de la notícia cliqueu aquí