Passaport amb denominació sallentina. Això és el que ha facilitat l’Ajuntament de Sallent als sallentins i sallentines per tal de poder entrar en un sorteig i poder guanyar vals de compra. La setmana passada totes les bústies de Sallent estaven plenes d’una bossa de roba i a dins un passaport amb les indicacions.

Ara, tots els sallentins que comprin a qualsevol establiment de Sallent amb una compra superior a 10 euros entraran el sorteig. L’objectiu és omplir el passaport amb segells de 10 establiments diferents. Això sí, el segell es posarà amb una compra superior als 10 euros i caldrà afegir les dades personals i dipositar-les a les bústies que s’han habilitat a la Travessia del Teatre i Plaça de la Pau fins al 30 de novembre. La regidora de promoció econòmica, Cristina Luna ha explicat a Ona Bages que hi haurà un total de 1.500 euros valorats en vals de compra.

Els vals seran 4 de 250 euros i 5 de 100 euros. Un total de 1500 euros en vals de compra per al comerç local. Des del mateix Ajuntament s’està a l’espera de com evoluciona la pandèmia per pensar i organitzar com serà l’anunci del guanyador o guanyadora. En tot cas hi ha diferents idees que giren entorn de la proposta. La mateixa Luna ho explica.

 

Entre tots els passaports emplenats es farà un sorteig el dia de l’encesa de llums de Nadal de Sallent.