L’Associació Catalana d’Escola de Música ha organitzat la cantata ‘Patuflash’ en què participaran, aquest diumenge, 23 escoles de música de la Catalunya Central i un total de 1000 alumnes. El municipi de Sallent portarà 65 alumnes a la cantata.

El Kursaal de Manresa acollirà la cantata ‘Patuflash’, organitzada per l’Associació Catalana d’Escola de Música, en què hi participaran 1000 alumnes de 23 escoles de música de la Catalunya Central. La cantata ‘Patuflash’ està composada pel compositor David Martorell i creada per l’autor i il·lustrador Manel Justícia. La coordinadora de Cantaxics, Ruth Matamala, explica que “Cantaxics és la marca de les cantates que barregen música i contes pels nens d’entre 3 i 8 anys”.

Matamala explica també l’origen del títol de la cantata, ‘Matamala’. Assegura que “neix a partir de la idea de l’autor, Manel Justícia, en la seva intenció de versionar el conte típic del Patufet”. Una de les novetats que presenta aquesta versió del Patufet és l’aparició d’un nou personatge, el robot RUC. Matamala explica que “és un personatge sense sentiments i amb molt de seny, al contrari que el ‘Patuflash’”.

Les entrades per assistir a la cantata ‘Patuflash’ d’aquest diumenge 24 de març tenen un preu de 7 euros.