Un home que conduïa sota els efectes de l’alcohol per Manresa perd el control del seu cotxe i s’estampa contra quatre vehicles

159

Abans d’ahir, diumenge a la tarda, un home va perdre el control del seu vehicle i es va estampar contra quatre turismes, un en moviment i els altres tres estacionats, al carrer de la Maternitat d’Elna. Una de les víctimes, un veí de Manresa de 53 anys, va patir ferides menys greus i va ser traslladat a l’hospital.

Els fets van tenir lloc a 3/4 de 7 de la tarda i s’hi van veure implicades dues persones i fins a quatre vehicles. Un veí que conduïa un Audi A6 va perdre el control del i va xocar contra diverses pilones, un altre cotxe que circulava pel mateix carrer i tres vehicles més que eren estacionats en aquest punt. L’home va resultar il·lès però va provocar ferides menys greus a l’altre conductor implicat.

La Policia Local de Manresa va practicar les proves reglamentàries d’alcoholèmia que va donar positiu en alcohol: 0,75 mg/l. Per aquest motiu, se’l va denunciar com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit.