Un debat entre candidats encetarà la programació especial de Ràdio Santpedor per les municipals

167
Programa especial per les eleccions municipals del 2015 a la Plaça Gran de Santpedor
Programa especial per les eleccions municipals del 2015 a la Plaça Gran de Santpedor

Amb l’arribada de les eleccions municipals Ràdio Santpedor engega de nou un dispositiu de programes especials i la revista Infoeleccions perquè els santpedorencs tinguin el màxim d’informació a l’hora de vota

La Plaça Gran de Santpedor serà escenari aquest diumenge del debat electoral entre els cinc candidats a l’alcaldia de Santpedor. És el primer programa especial d’una sèrie que es faran al llarg de la setmana fins al dia de les eleccions municipals, el proper diumenge 26 de maig.

El debat començarà al migdia i estarà moderat pel periodista santpedorenc de RAC1 Marc Martínez Amat. Hi participaran Xavier Codina, actual alcalde i candidat d’ERC, Antoni Puiggròs, de Junts per Santpedor, Ferran Tarazona, de Progrés Municipal, Aniol Vila, de la CUP, i Jesús Puig, de Santpedor en Comú Podem. Tots ells candidats a les eleccions municipals. El debat s’estructurarà en diferents temes que afecten al poble, i està previst que duri un màxim de dues hores, també hi haurà la possibilitat que el públic assistent faci preguntes als alcaldables.

La programació especial s’allargarà durant la setmana amb entrevistes cada tarda a la Nau a les 19h als diferents candidats i membres de les seves llistes. Dilluns començaran Santpedor en Comú Podem. Dimarts serà el torn per la CUP. Dimecres s’entrevistarà als membres de Progrés Municipal, dijous als de Junts per Santpedor, i divendres a Esquerra Republicana.

Tant el debat com les entrevistes es podran seguir pel 90.0FM de Ràdio Santpedor i també a través de l’streaming digital de l’emissora. Així com també el programa especial de les eleccions que començarà diumenge 26 de maig a les 19h a La Nau, i que conduirà Montserrat Xixons, en què es farà un seguiment dels últims minuts de jornada electoral, tertúlia amb representants de les forces polítics, valoració i anàlisi dels resultats al poble, i tertúlia final amb els candidats.

La programació especial de Ràdio Santpedor per les eleccions ve acompanyada del repartiment de la revista Infoeleccions 2019 per les cases de poble, que l’equip de la ràdio ha fet amb entrevistes als candidats i informació útil per votar a les eleccions.