Més d’un centenar de persones s’han concentrat a Sallent en contra de la sentència

125

L’Ajuntament de Sallent, després d’haver fet una concentració a les 12 del migdia, va convocar-ne una altra al vespre i un ple extraordinari.

Més d’un centenar de persones es van reunir per saber que volia fer Sallent davant de la sentència. En un ple extraordinari totes les forces van dir la seva i finalment l’alcalde de Sallent Oriol Ribalta en el discurs que va fer durant el ple va sentenciar que l’Ajuntament de Sallent condemna la sentència i reclama la llibertat dels presos polítics.

Ribalta, va explicar que des del minut 1 l’ajuntament ha volgut condemnar la sentència que la troben “abusiva”. La concentració es va fer a la Plaça de la Vila a dos quarts de nou del vespre (20:30h) i mitja hora després, a les 9 (21:00h) hi va haver el ple extraordinari. Els altres grups com Fem poble i Junts per Sallent Cabrianes i Cornet amb Marta Busquets i David Saldoni respectivament també van assegurar que ara el poble ha d’ajudar al poble i que la setència que no farà callar al poble.

Tots els grups polítics han signat un acord on hi ha 10 punts i demanen la llibertat dels presos polítics assegurant que no hi ha cap delicte.

Des de les xarxes, l”Ajuntament de Sallent ha escrit textualment que “se suma a les mobilitzacions ciutadanes convocades a arreu del país i fa una crida a totes les persones a participar en les lluites compartides i pacífiques a favor dels drets i les llibertats.”