Un camió perd el control i provoca quatre ferits a la mina de Súria

168
Treballs a la mina de Cabanasses de Súria.
Treballs a la mina de Cabanasses de Súria.

Els fets es van produir el passat divendres a la tarda, concretament, a la zona on s’estan fent les obres de construcció de la rampa d’extracció de material de la mina de Cabanasses, a Súria. Segons han informat fonts d’ICL, un camió carregat de runa, que es disposava a sortir a l’exterior del túnel, va perdre el control i va retrocedir diversos metres enrere. El vehicle va acabar impactant contra una cabina d’emergència ferint a quatre treballadors que estaven allà.

L’indret s’utilitza habitualment com a àrea de descans i, en aquell moment, hi havia dins els quatre empleats que van resultar ferits. Un d’ells va haver de ser intervingut quirúrgicament en patir una fractura a la clavícula i un traumatisme abdominal. Pel que fa als altres tres, un està en observació i als altres dos ja se’ls ha donat l’alta hospitalària.

Fins al lloc de l’accident es van desplaçar quatre ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques, que van traslladar els ferits a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Inspecció de Treball ja ha iniciat una investigació per mirar d’esclarir els fets. Des de l’empresa han comunicat que també faran una inspecció paral·lela per acabar de determinar les causes.