Aquesta passada nit han cremat totalment dues naus ubicades al polígon industrial de Sant Isidre provocant una gran columna de fum visible des de lluny. En una de les naus afectades s’hi fabriquen bosses de plàstic amb dissolvents i pintures i l’altra ofereix serveis de transport i logística. En aquesta darrera hi havia diversos tràilers que van ser retirats ràpidament mentre evacuaven l’empresa. No obstant, no s’han hagut de lamentar afectacions personals.

De fet, els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l’incendi aquest matí. Al lloc s’hi han desplaçat setze dotacions que han treballat en l’extinció de l’incendi des de les onze de la nit del dimecres. Quatre dotacions segueixen treballant-hi aquest dijous al matí en les tasques d’estabilització. El cap de guàrdia dels Bombers, Marcel·lí Fonts, explica en quina situació es troba l’incendi actualment. 

àudio

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha emès un comunicat on assegura que els treballadors de les empreses properes poden accedir als seus llocs de treballs sense cap perill. A hores d’ara ja no hi ha foc però es visualitza encara una columna de fum que no afecta a cap nucli de població i que estarà vigiliada durant tota la jornada per evitar cap revifada. L’Ajuntament també ha dit que es posa a disposició de les empreses afectades per tal de donar el suport necessari i ha agraït la tasca tant a les autoritats d’emergències i cossos policials com els voluntaris de protecció civil i aquelles persones que han col·laborat en l’extinció de l’incendi.