Un any més, El Castaween torna a La Rosaleda

161
Imatge d'arxiu Castaween
Imatge d'arxiu Castaween

El barri de Sant Fruitós de Bages acollirà, aquest dissabte 2 de novembre, la tradicional festa del Castaween, la celebració que combina la Castanyada i la popular festa americana.

Les activitats començaran a partir de les 18h de la tarda amb el concurs de cases engalanades, en el qual es premiarà la més ben decorada i la més original. També el famós Truc o Tracte

Seguidament, a les 19h de la tarda, es repartiran castanyes i moscatell per a tots els assistents i el passatge del terror obrirà les seves portes. El recorregut està adreçat a tots aquells que vulguin passar una estona divertida i terrorífica. L’Associació de Veïns donarà a la Marató de TV3 part dels diners que s’hi recaptin. Al llarg de tota la jornada també hi haurà servei de bar.

La festa culminarà amb l’entrega de premis, que tindrà lloc al voltant de les 23h de la nit. Amb l’objectiu de garantir la seguretat dels participants, mentre durin els actes, es tancarà el trànsit a la urbanització. Els visitants comptaran amb dos aparcaments alternatius, habilitats als polígons industrials d’El Grau i Casanova. Des d’allà, es podrà arribar a peu a través d’uns recorreguts degudament senyalitzats.