Últims dies per inscriure’s a la 6a edició del concurs de grups de música joves de Santpedor

127
Orquestra Tropical al concurs de música jove de 2015
Orquestra Tropical al concurs de música jove de 2015

Aquesta és la darrera setmana per inscriure’s al 6è concurs de música joves que organitza l’Ajuntament de Santpedor a través del Lokal de la Vila. Fins ara ja s’hi han apuntat una desena de formacions però els grups interessats poden inscriure’s fins diumenge a través de correu electrònic. La butlleta d’inscripció es pot trobar al web del Lokal de la Vila.

El concurs està pensat per promoure les formacions joves per això entre els requisits es demana que com a mínim la meitat dels components del grup siguin menors de 30 anys. També en els requisits hi ha que el grup pugui tocar un mínim de 45 minuts en el moment del concert i queden exclosos grups que tinguin un contracte discogràfic o que hagin guanyat en edicions anteriors.

A més d’omplir la butlleta per inscriure’s, cal que els grups presentin tres cançons en format mp3 o enllaços d’internet.

De tots els grups que es presentin, el jurat en triarà tres que tocaran a la final del dia 23 de setembre a cal Llovet, en el marc dels actes de la Fira de Sant Miquel. Aquests tres finalistes es comunicaran el dia 8 de setembre. Els tres finalistes actuaran un darrere de l’altre en concerts de 45 minuts (i amb 15 minuts de muntatge). Els premis seran de 500 euros per al primer i de 250 per al segon i el tercer classificat.