Últims dies per comprar els tiquets pel tradicional viatge des de Sant Fruitós a Alcalá del Valle

96
Una perspectiva d'Alcalá del Valle. Fotografia: Cádiz Turismo
Una perspectiva d'Alcalá del Valle. Fotografia: Cádiz Turismo

Sant Fruitós de Bages i Alcalá del Valle són municipis agermanats des del 2003

Últims dies per adquirir els tiquets per viatjar durant la Setmana Santa des de Sant Fruitós de Bages a Alcalá del Valle. Aquesta localitat de la província de Cadis és municipi agermanat de Sant Fruitós des del 2003 i fa anys que s’organitza aquest viatge en aquestes dates.

L’anada serà el 17 d’abril des de les 7 de la tarda des de la plaça Pau Casals. El viatge de tornada s’iniciarà des d’Alcalá del Valle el diumenge 21 d’abril a 2/4 de 12 de la nit.

El preu del viatge en bitllet d’anada i tornada és de 70 euros i en cas que només es realitzi un recorregut el cost és de 45 euros. Els menors de 14 anys viatgen de forma gratuïta si van acompanyats d’un adult.
El viatge només es farà si s’arriba a les 20 inscripcions i en cas d’anul·lació es retornarà els diners als inscrits. Els interessats en viatjar s’han d’adreçar a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament en el seu horari habitual, abans d’aquest djous 4 d’abril, data límit d’inscripció.

Els dos municipis estan agermanats des del 2003 quan els dos ajuntaments van firmar l’acte d’agermanament fruit del gran nombre de santfruitosencs que són originaris d’aquest municipi andalus. L’any passat es va celebrar una gran festa al poble en motiu de la celebració dels 15 anys d’agermanament.