Comencem el dijous amb un temps tranquil, cel serè i un ambient força fresc ara a primeres hores. Al llarg del dia, apareixeran alguns núvols que deixaran un cel més variable, però sense més conseqüència. La temperatura es mantindrà igual que ahir, i, per tant, els valors màxims es mouran entorn els 25ºC.

Demà divendres, preludi d’un canvi de temps. Des de bon matí, pas de núvols alts que s’aniran fent més freqüents i compactes al llarg del dia. Serà a darreres hores de la jornada, quan s’acostaran precipitacions per l’oest que deixaran xàfecs localment intensos durant la nit i matinada, precaució. Termòmetre encara sense variacions.

De cara als pròxims dies, cap de setmana inestable. Especialment, la matinada i matí de dissabte amb una tongada de pluges generals, que afectaran qualsevol punt de la Catalunya Central. Després d’una petita pausa, durant el vespre, nit i matí de diumenge les precipitacions tornarien a fer acte de presència amb registres acumulats que puntualment es poden acostar als 20 o 30 mm. La temperatura anirà clarament a la baixa i l’ambient serà de plena tardor.