Avui és l’últim dia de bonança d’aquesta setmana, una setmana que ha estat més pròpia de primavera que d’hivern. Així doncs, esperem un dia on el sol tornarà a ser protagonista tot i que al matí hi haurà boires a les valls del Pla de Bages i a punts del Moianès.
Les temperatures mínimes han estat més suaus, i les màximes és probable que siguin una xic més baixes encara què l’ambient serà ben agradable i gens fresc.

Demà dissabte ens arriba un front que ens portarà nuvolositat durant tot el dia, amb clarianes també i amb la possibilitat de ruixats febles al migdia, o pluges més continuades al Prepirineu solsoní.
Tanmateix, les temperatures aniran cap avall i recuperarem l’ambient hivernal.

Diumenge les temperatures cauran fins a 8/10ºC respecte als valors d’aquests darrers dies. Continuarem també amb el cel ben ennuvolat i algunes clarianes, però no esperem quasi precipitacions excepte al Pirineu, on les nevades tornaran i fins als 1000 metres.
De cara a la setmana que ve les temperatures es normalitzaran encara què no seran del tot hivernals. Predominarà també una dinàmica meteorològica variable, amb estones de sol, núvols i sobretot ruixats de cara a dimarts que ve.