Últim dia de bonança i ambient primaveral

120

Avui és l’últim dia de bonança d’aquesta setmana, una setmana que ha estat més pròpia de primavera que d’hivern. Així doncs, esperem un dia on el sol tornarà a ser protagonista tot i que al matí hi haurà boires a les valls del Pla de Bages i a punts del Moianès.
Les temperatures mínimes han estat més suaus, i les màximes és probable que siguin una xic més baixes encara què l’ambient serà ben agradable i gens fresc.

Demà dissabte ens arriba un front que ens portarà nuvolositat durant tot el dia, amb clarianes també i amb la possibilitat de ruixats febles al migdia, o pluges més continuades al Prepirineu solsoní.
Tanmateix, les temperatures aniran cap avall i recuperarem l’ambient hivernal.

Diumenge les temperatures cauran fins a 8/10ºC respecte als valors d’aquests darrers dies. Continuarem també amb el cel ben ennuvolat i algunes clarianes, però no esperem quasi precipitacions excepte al Pirineu, on les nevades tornaran i fins als 1000 metres.
De cara a la setmana que ve les temperatures es normalitzaran encara què no seran del tot hivernals. Predominarà també una dinàmica meteorològica variable, amb estones de sol, núvols i sobretot ruixats de cara a dimarts que ve.