Últim dia d’ambient agradable, amb boires i inversió tèrmica a les valls

168

Encetem l’últim dia de treva amb cert ambient càlid al migdia i repetició de boires a les valls, acompanyades de de fred i novament inversions tèrmiques. A la resta, sol i cel pràcticament ras excepte alguns núvols prims que aniran creuant el cel durant el matí. Quan s’aixequi la boira, el termòmetre anirà cap amunt i assolirem temperatures d’entre 14 i 15ºC. Per tant, ambient ben suau i agradable a les hores centrals del dia.

Demà dijous la jornada es presenta més variable, i és que de bon matí ja tindrem el cel una mica tapat pel pas de núvols mitjos. Tot i això, de cara al migdia aquests seran menys compactes i sortiran més clarianes.
Pel que fa a temperatures, comença el descens del termòmetre, i els valors màxims quedaran més frenats i al voltant dels 10ºC.

De cara als pròxims dies el fred serà protagonista, i la temperatura continuarà a la baixa durant la major part de les festes de Nadal. A més, no descartem algun ruixat de neu a la costa central durant el dia de Nadal amb una cota de neu tant sols de 600 m!