Avui dijous comencem la jornada amb ambient sensiblement més fred, amb temperatures mínimes que han baixat respecte els darrers dies i també amb el cel mig ennuvolat i bancs de boira a les comarques centrals. Per tant, al llarg del matí hi haurà alguna clariana on no hi hagi boires, però a partir del migdia i tarda el cel pot quedar tapat de nou, on al Pirineu i Prepirineu Solsoní creixeran nuvolades i hi pot descarregar algun ruixat.
Amb tot, dia altre cop gris però amb temperatures al migdia una mica més altes, entre els 14 i 16ºC.

Demà divendres, Sant Jordi, el temps canviarà radicalment perquè serà una jornada primaveral en tots els sentits. Concretament, el Sol s’imposarà durant tot el dia i l’ambient serà agradable per sortir a l’aire lliure. Al matí les temperatures mínimes no variaran gaire, però al migdia pujaran clarament a tot el territori, amb valors d’entre 17 i 20ºC.

De cara als pròxims dies, dissabte i diumenge esperem que siguin suaus també i amb predomini de l’ambient assolellat. A més, les temperatures aniran remuntant poc a poc fins a estar en mitjana climàtica. Tot i això, sembla que la setmana que ve tornarà a ser variable meteorològicament.