Troben prop de 4.000 plantes de Marihuana en una nau de Sant Vicenç de Castellet

397
L'intendent dels Mossos Josep Guillot inspecciona la plantació de marihuna a Sant Vicenç de Castellet
Els tres arrestats, d’origen albanés, formen part d’un grup criminal organitzat. 
La plantació s’ha trobat al el polígon Les Vives, a Sant Vicenç de Castellet. El registre s’ha fet aquest divendres després d’una investigació policial iniciada pels Mossos arran de la trucada d’un veí que alertava d’una possible nau plena de Marihuana. Durant l’escorcoll, la policia ha trobat les plantes en diferent estats de creixement i, part de la droga, ja estava a punt per ser comercialitzada.
A més, els agents han localitzat una complexa instal·lació amb sistemes d’assecament i un sistema “il·lícit” per defraudar el fluid elèctric. A les instal·lacions de la nau també s’hi ha desplaçat la jutgessa i els tres detinguts amb la seva advocada, que han estat presents durant tot l’escorcoll.
L’intendent dels Mossos Josep Guillot ha explicat en declaracions a l’ACN que, un cop els Mossos acabin la inspecció ocular, recullin totes les mostres suficients i es certifiqui la quantitat de droga que hi ha, “destruiran tota la droga ‘in situ’ amb unes màquines específiques que permeten que no quedi cap residu que no sigui aprofitable”.