La Trobada d’Escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals arriba a la recta Final a Sant Fruitós

156
Jaume Ambròs, Ciutat del Bàsquet

JAUME AMBRÒS. – La trobada d’escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals es va celebrar el 3 desembre del 2016 al pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages. Es tractava de l’acte final de trobades de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016 que l’EBSF i el PAIDOS Sant Fruitós amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Delegació Comarques Centrals van organitzar el passat dissabte.

Van participar 12 entitats diferents amb un total de 23 equips. La Salle Manresa i PAIDOS Sant Fruitós hi van participar amb 4 equips, Artés amb 3 i Sallent, Navàs i Joviat amb 2 equips. Santpedor, EBSF, Castellet, Solsona, Flama, Bàsquet Manresa també van gaudir de la trobada amb un equip per cada entitat. Entre els equips, destacaven els de P5 de La Salle Manresa, la Joviat, l’Artés i el PAIDOS que amb aquesta trobada han iniciat els seus primers partits de bàsquet. Gràcies a l’ AEE Sallent van poder jugar amb unes cistelles adequades per la seva edat.

En finalitzar la cloenda cada esportista va tenir un obsequi i una peça de fruita per tal de fomentar els hàbits saludables en la pràctica d’esport.

La trobada va comptar amb l’entrega del llibre ‘Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet’ de Francesc Comas i Closas en un acte encapçalat pel regidor d’esports, Tomás Casero i Joan Girona de la Comissió SF2016 i DT del EBSF, La Salle Manresa, CB Artes, CB Solsona, AE Sallent, CBiUM, CB Santpedor, CB Navas i la Delegació Comarques Centrals FCBQ varen rebre el llibre. L’entrega també va comptar amb el representant del CB Navas el Joan Besora exentrenador de Manresa La Casera-CB Manresa-CB Navas, clau en la trajectòria del reconegut històric del bàsquet, Jaume Ambròs, des de el CB Viladomiu,Manresa La Casera,CB Manresa i PAIDOS Sant Fruitós.

Podeu veure més fotografies al facebook de Ràdio Sant Fruitós.